ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЕФЕКТИВНІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Мошенський, Валерій Захарович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розкрито питання щодо визначення понять “ефект”, “ефективність”, “результативність” та “система”, на основі аналізу підходів різних вчених до трактування даних термінів, та обґрунтовано значення системи управління ефективністю для стабільного функціонування підприємства.