УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Кузьменко, Сергій Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуто особливості управління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукції в сучасних умовах господарювання.