СУЧАСНИЙ СТАН РИНКУ МОЛОКА ТА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ - Костюк, О. Д. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Висвітлені сучасний стан та тенденцііі розвитку ринку молока та молочних продуктів в Україні.