КОН’ЮНКТУРА РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Викладені результати аналізу кон ’юнктури ринку продовольчої продукції тваринного походження в Україні та обґрунтовані напрями удосконалення її функціонування.