НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З’ЄДНАНЬ І ЧАСТИН ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ - Глібов, Віталій Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Викладені результати досліджень продовольчого забезпечення з'єднань і частин Збройних Сил України в умовах ринкової економіки.