УЗГОДЖЕННЯ ІНТЕРЕСІВ МІКРО- ТА МАКРООБЛІКУ - Травін, Віталій Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Проаналізовано проблему неузгодженості інтересів суб’єктів мікро- та макрообліку. Визначено можливість її подолання через зміну системи знань про бухгалтерський облік.