ПРОЦЕСНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОБОРОТНИМИ АКТИВАМИ ВЕЛИКОГО МАШИНОБУДІВНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Суков, Геннадій Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Обґрунтовано процесний підхід до формування логічної системи управління оборотними активами великого машинобудівного підприємства.