БУХГАЛТЕРСЬКА ЕТИКА І ПРОФЕСІЯ В ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИНАХ: ІСТОРИЧНИЙ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК - Скакун, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Показано історичний взаємозв’язок генезису етики та професії бухгалтера. Досліджено вплив етичних норм на формування етики працівників облікової професії в різних суспільно-економічних формаціях.