ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Петрова, Наталія Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Стаття присвячена проблемам формування облікової політики на туристичних підприємствах, як головного чинника, що відповідає за впорядкованість та обґрунтованість облікової системи підприємства.