ОБЛІК ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ: ПРАКТИКА І МЕТОДОЛОГІЯ - Майданевич, Ю. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено недоліки в практиці обліку виробничих запасів і рекомендуються шляхи забезпечення їх вирішення.