БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЯК ЄДИНА ІНТЕГРОВАНА ІНФОМАЦІЙНА СИСТЕМА - Лебухорська, Тетяна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Висвітлено проблемні питання щодо видів обліку та необхідності створення єдиної інтегрованої системи бухгалтерського обліку.