СИСТЕМА ЗБАЛАНСОВАНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯК ОБЛІКОВО- АНАЛІТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуто роль бухгалтерського обліку у забезпеченні функціонування системи збалансованих показників та роль останньої в системі управління діяльністю суб’єктів господарювання.