МІСЦЕ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ: МАКРОЕКОНОМІЧНИЙ ПІДХІД - Замула, Ірина Валерівна; Опанащук, Ірина Андріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розкрито взаємозв’язок бухгалтерського обліку екологічної діяльності та раціонального природокористування на макрорівні. Окреслено основні напрями формування концепції раціонального природокористування та роль у ньому бухгалтерського обліку.