СПРАВЕДЛИВІСТЬ ТА ЇЇ МІІСЦЕ У СУСПІЛЬСТВІ: ПОГЛЯД ОБЛІКОВЦЯ-ЕКОНОМІСТ - Жиглей, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглядається поняття справедливості як філософської, соціально-економічної, релігійної та етичної категорій в різні періоди розвитку людства; співвідношення понять справедливість-правда-істина, справедливість-рівність, справедливість-право, справедливість-добро, справедливість-свобода; соціальна справедливість в сучасному бухгалтерському обліку.