МЕНТАЛІТЕТ ТА РЕЛІГІЯ ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИН ТА НСБО* - Грицишен, Димитрій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Досліджено особливості соціально-економічних відносин, як результат процесу ідентифікації людини в суспільстві під впливом менталітету та віросповідання.