ШЛЯХИ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО АУДИТУ: СУСПІЛЬСТВО І ЙОГО ДОВІРА - Гаргола, Юрій Георгійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Досліджено причини недосягнення українським аудитом цілей і завдань, що висуваються перед ним суспільством, запропоновано шляхи подолання недовіри українського суспільства до аудиту, показано можливі напрями розвитку аудиторської діяльності в Україні.