СКЛАДОВІ ІННОВАЦІІЙНОГО РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ: МОДЕЛЬ “БАЗОВОГО ЧОТИРИКУТНИКА” - Войтко, C. В.; Козлова, О. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано основні напрями прискорення реалізації випереджаючого розвитку української економіки на основі активізації інноваційних чинників. Розглянуто досвід розвинутих країн світу щодо формування інноваційної інфраструктури. На підставі аналізу розроблена модель “базового чотирикутника” та сформульовано комплекс пропозицій щодо її утвердження в Україні з урахуванням особливостей сучасного економічного становища та очікуваних викликів.