РЕГУЛЮВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УКРАЇНІ: НЕОБХІДНІСТЬ І ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ - Войналович, Олена Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуто необхідність і запропонована модель регулювання організації бухгалтерського обліку, що дозволяє врахувати особливості національного менталітету та забезпечити створення єдиних методологічних підходів до організації та ведення обліку.