СОЦІАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ: ЕВОЛЮЦІЯ ПОГЛЯДІВ СВІТОВИХ ШКІЛ - Виговська, Наталія Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Окреслено межі господарського контролю та визначено контрольні функції держави в умовах становлення глобальної господарської системи.