РИЗИК В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: ПРОБЛЕМА ТРАКТУВАННЯ - Вигівська, Ірина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Проаналізовано поняття “ризик” з економічної та юридичної точок зору, визначено його місце в системі бухгалтерського обліку. Виділено два типи ризиків стосовно теми дослідження: “бухгалтерські ризики” та Ї“ризики в бухгалтерському обліку”.