КІЛЬКІСНА ОЦІНКА РІШЕНЬ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНОГО ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Осіпенко, Ірина Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізована методика вдосконалення організаційно-економічного механізму фінансового забезпечення діяльності сільськогосподарських підприємств