ВПЛИВ ІДЕОЛОГІЧНИХ УПОДОБАНЬ НА БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК - Травін, Віталій Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано вплив економічних поглядів щодо місця держави у сфері регулювання суспільно-економічних відносин на бухгалтерський облік. Визначено можливості забезпечення емпіричності бухгалтерського обліку