РОЗВИТОК МІЖНАРОДНОГО РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ І ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Давидюк, Тетяна Вікторівна; Легенчук, Сергій Федорович; Петрук, Олександр Михайлович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються особливості розвитку міжнародного ринку цінних паперів таможливості використання зарубіжного досвіду у вітчизняній практиці.