ФІНАНСОВІ РЕСУРСИ, ПІДХОДИ ДО РОЗУМІННЯ ТА ВИЗНАЧЕННЯ - Александрова, Марина Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються проблеми визначення фінансових ресурсів, підходів до їх розуміння у вітчизняній та закордонній науковій і практичній думці.