ЗАСТОСУВАННЯ МАТЕМАТИЧНИХ МЕТОДІВ В ЕКОНОМІЦІ: СПЕЦИФІКА, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ - Шигун, Марія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Ідентифіковано проблеми та обмеження, що виникають при застосуванні математичних методів в економічних дослідженнях. Визначено заходи для забезпечення адекватності розробки економіко-математичних моделей з позиції підходів до їх побудови, удосконалення управлінських процесів, покращання фаховоїпідготовки за економічними напрямами.