МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА - Ткачук, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються методологічні аспекти оцінки рівня конкурентоспроможності продукції підприємств. Визначено основні параметри та обґрунтовано методи її оцінки. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств.