КАПІТАЛ ПІДПРИЄМСТВА - Сьомченков, О. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано капітал як економічне явище, його класифікація на рівні підприємства з урахуванням специфіки трактування терміна в різних галузях знань.