КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З МЕТОЮ АВТОМАТИЗАЦІЇ БЮДЖЕТУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Мілінчук, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні зарубіжні та вітчизняні програмні продукти та запропоновано критерії їх вибору з метою ефективної автоматизації бюджетування на підприємстві.