ТЕОРІЯ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ У ВИМІРІ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТЕКОНОМІЇ - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано теоретико-ідеологічну базу концепції людського капіталу та визначено пріоритетні напрямки її розвитку.