МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ СТАТИСТИЧНОГО АНАЛІЗУ ПОДАТКОВИХ ПЛАТЕЖІВ ЕКОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ - Козорез, Наталія Андріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовані статистичні методи дослідження екологічного оподаткування. Запропоновано методику проведення статистичного аналізу екологічних податків.