ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДОЛОГІЇ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ В ДЕРЕВООБРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ - Шатило, Надія Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто структуру та основні проблеми обліку виробничих запасів на підприємствах деревообробної промисловості.