ЧИ МОЖЛИВЕ ПРИЙНЯТТЯ ЄДИНОЇ КОНЦЕПТУАЛЬНОЇ ОСНОВИ* - Чижевська, Людмила Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються існуючі концептуальні основи, а саме концептуальна основа Ради з міжнародних стандартів фінансової звітності (IASB), Ради зі стандартів фінансової звітності (FASB), Директив ЄС. Зроблено висновок щодо їх застосування на світовому рівні.