МОЖЛИВОСТІ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРОГРАМ ПРИ РОЗРАХУНКУ ТА ОБЛІКУ АМОРТИЗАЦІЙНИХ ВІДРАХУВАНЬ - Сорочкін, Валерій Олександрович; Ошмарін, Ярослав Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто можливості різних програмних комплексів в нарахуванні та обліку амортизаційних відрахувань. Наведено пропозиції щодо їх удосконалення.