СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСІБ ЗМЕНШЕННЯ ОБЛІКОВО-ЗВІТНОГО НАВАНТАЖЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВА - Наумова, Ганна Ігорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз існуючих інформаційних потоків “підприємство-користувач”, їх впливу на обліково-звітне навантаження суб’єктів господарської діяльності. Дані рекомендації щодо уніфікації та інтеграції інформаційних систем, оптимізації інформаційних потоків, вдосконаленню номенклатури форм та показників фінансової і статистичної звітності.