ЛУКА ПАЧОЛІ – ЛЮДИНА РЕНЕСАНСУ - Магдун, Олена Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Представлені основні моменти життєвого шляху, а також наукової і творчої діяльності Луки Пачолі.