ПРИБУТОК ЯК ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ В Х-ЕКОНОМІЦІ1: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Карпюк, Ольга Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено питання соціальної справедливості розподілу прибутку в умовах Х-економіки та проведено порівняльний аналіз із порядком розподілу прибутку та соціального захисту працівників в умовах ринкової економіки.