Економічна безпека суб'єкта господарювання: характеристика загроз - Дикий, Анатолій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Охарактеризовані різні загрози безпеці суб'єктів господарювання.