Вдосконалення програмного забезпечення та автоматизації внутрішнього аудиту основних засобів промислових підприємств - Гуменюк, А. Ф. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено особливості та переваги впровадження локального програмного забезпечення промислових підприємств, його вдосконалення з метою якісного внутрішнього аудиту основних засобів як об'єктів інформаційного процесу, його автоматизації та технічного оснащення. Акцентовано увагу на тому, що при автоматизованій обробці даних в аудиті основних засобів можна використовувати коплексний аналіз капітальних вкладень, амортизаційних відрахувань, власне основних засобів, їх поліпшень та ремонтів тощо.