Укладання та виконання договорів підряду: узгодженість понятійного апарату та нормативне регулювання - Городиський, Микола Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто поняття договору" будівельного підряду" згідно з чинним законодавством та істотні умови договорів такого виду.