Методика аналізу ймовірності банкрутства підприємств - Глущук, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз діючих методик ймовірності банкрутства підприємств та запроновано власну універсальну методику.