Підходи до побудови науково обгрунтованої клисифікації рахунків: історія та сучасність - Боримська, Катерина Павлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено основні підходи до побудови науково обгрунтованої класифікації рахунків бухгалтерського обліку та запропоновано власну їх класифікацію, яка випливає з економічного змісту об'єктів, що підлягають бухгалтерському відображенню.