Документування операцій з бухгалтерського обліку витрат на підбір персоналу - Самчук, Катерина Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
В статті проведено аналіз діяльності вітчизняних консалтингових компаній в частинні надання послуг з підбору персоналу, було встановлено, що дані послуги є досить дорого вартісними. Якої запропоновано зміни до робочого плану рахунку в частинні витрат діяльності підприємства з відповідним їх виокремленням на виробничі, адміністративні, витрати на збут. Для ефективної організації їх аналітичного обліку запропоновано на підприємствах затверджувати класифікатори витрат як додатки до облікової політики з їх одночасним внесення до комп’ютерно-інформаційної системи бухгалтерського обліку як довідника. Запропоновано форми первинних документів, які слугують документальним підтвердженням виконання умов договору про надання послуг з пошуку персоналу. Сукупність реквізитів запропонованих форм первинних документів направленні на представлення інформації фінансово-економічного та правового характеру.