Аналіз закордонного досвіду венчурного інвестування - Мошенський, Сергій Захарович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядається стан венчурного інвестування в провідних країнах світу та регіональних ринках.