Методи обгрунтування поведінки організацій на ринку - Стоволос, Надія Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено поведінку організацій-споживачів на ринку, як елемент впливу на конкурентоздатність товару. Акцентується увага на моделюванні поведінки, як на ключовій проблемі теоретиків і практиків, а також на пріоритеті особистих мотивів в процесі ухвалення рішень.