Трудовий потенціал в системі оцінки людського капіталу України - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано взаємозв’язок економічних категорій “людський капітал” та “трудовий потенціал”, запропоновано авторський підхід щодо трактування змісту трудового потенціалу як критерія оцінки людського капіталу України.