Розвиток оптового продовольчого ринку в Україні: теоретичний аспект - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито необхідність та суть оптового продовольчого ринку. Обґрунтовані теоретичні аспекти розвитку оптового продовольчого ринку в Україні.