КРЕАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА ХАРАКТЕРНІ РИСИ - Шапошников, Костянтин Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено характерні риси та функції креативного управління, а також наведено типологізацію креативного продукту як безпосереднього результату креативного управління.