АНАЛІІТИЧНЕ ДОСЛІІДЖЕННЯ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ АГРОБІЗНЕСУ - Ткачук, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто підходи щодо оцінки рівня конкурентоспроможності підприємств. На прикладі малих підприємств агробізнесу Житомирщини порівняно конкурентоспроможність за основними методами та визначено доцільність їх використання.