РИНКОВИЙ МЕХАНІЗМ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ У СФЕРІ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА - Крушельницька, Ольга Володимирівна; Мельничук, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто механізм мотивації ефективної праці як складової системи управління підприємством, взаємозв’язок мотиваційної системи із економічними результатами.