СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БІЗНЕСУ ЯК ПЕРЕДУМОВА СТАНОВЛЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ОРІЄНТОВАНОЇ ЕКОНОМІКИ В УКРАЇНИ - Жиглей, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено поняття соціальної відповідальності бізнесу, досліджено історію його виникнення, розглянуто практику корпоративної соціальної відповідальності в Україні та країнах Заходу, визначено стимули, перешкоди та перспективи розвитку програм соціальної відповідальності бізнесу в Україні та доведено ефективність соціально відповідального бізнесу.